Connect with us

Επικαιρότητα

Ο καιρός «τρελάθηκε»: Ζέστη, σκόνη, καταιγίδες, χαλάζι!

Υψηλές θερμοκρασίες, υγρασία και ισχυροί νοτιάδες που ευνοούν τη μεταφορά σκόνης θα συνθέσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό.
Την ίδια ώρα, σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές της κεντροδυτικής Ελλάδας αναμένονται  ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι στα βορειοδυτικά.

Διαβάστε την αναλυτική πρόβλεψη της ΕΜΥ για σήμερα:

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες.Άνεμοι: νότιοι ασθενείς, από το μεσημέρι 4 με 5 και αργότερα 6 τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: γενικά αίθριος. Μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και προς το βράδυ πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν από τα δυτικά νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.Άνεμοι: νότιοι ασθενείς και βαθμιαία 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε νοτιοδυτικούς με μικρή εξασθένηση.Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και αργά το απόγευμα.Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία 5 με 6 και από αργά το απόγευμα στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος.Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ και αργότερα στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος.Άνεμοι: στα βόρεια νότιοι 3 με 4 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Στα νοτιά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επικαιρότητα

Καθαρίστε αποτελεσματικά τους αρμούς από τα πλακάκια χωρίς χημικά με απλά υλικά!

Κανείς δεν θέλει βρώμικους αρμούς στα πλακάκια του σπιτιού του, όμως η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτή την πραγματικότητα κοιτώντας το πάτωμα τους σπιτιού μας.

Σήμερα θα σας πούμε πως μπορείτε χωρίς να χρησιμοποιήσετε χημικά να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή να τους εξαφανίσετε!

Υλικά:

– 7 κούπες νερό

– 1/4 της κούπας ξύδι

– 1/3 της κούπας χυμός λεμονιού

– 1/2 της κούπας μαγειρική σόδα

Διαδικασία:

– Ανακατέψτε τα υλικά σε έναν κουβά ή μια λεκάνη

– Τρίψτε με βούρτσα ή οδοντόβουρτσα

– Αφαιρέστε τα υπολείμματα με βρεγμένη πετσέτα ή σφουγγαρόπανο

Continue Reading

Επικαιρότητα

Καθαρά μαξιλάρια! Οδηγίες για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι

Ποιος δεν θέλει τα μαξιλάρια του λευκά, μυρωδάτα και πεντακάθαρα;

Ας δούμε τι χρειάζεται να κάνετε λοιπόν για να χαίρεστε καλύτερα τον ύπνο σας!

Πλύσιμο στο πλυντήριο

Αν τα μαξιλάρια σας είναι μικρά, βάλτε τα δυο-δυο στον κάδο του πλυντηρίου σε κάθετη θέση.

Αν είναι μεγάλου μεγέθους, πλύνε τα ένα-ένα τοποθετώντας μαζί μια μικρή πετσέτα μπάνιου, εφόσον χρειαστεί, ώστε να γεμίσει ο κάδος.

Αν τα μαξιλάρια είναι παλιά και φοβάσαι μήπως τρυπήσουν και χυθεί το περιεχόμενό τους, πλύνε τα μαζί με τη μαξιλαροθήκη τους.

Προτίμησε να τα πλύνεις στον πιο σύντομο κύκλο πλύσης και με το πιο ήπιο στράγγισμα.

Πλύσιμο στο χέρι

Για απόλυτα φυσική καθαριότητα χρησιμοποίησε πράσινο σαπούνι

Αν το μαξιλάρι περιέχει αφρώδες υλικό, το πιο πιθανό είναι να πλένεται στο χέρι, οπότε προτίμησε να το βυθίσεις μέσα σε διάλυμα πράσινου σαπουνιού πιέζοντάς το με τα χέρια σου, ώστε να βραχεί παντού.

Άφησέ το να μουλιάσει και ξέπλυνέ το πολύ καλά με χλιαρό νερό ρίχνοντας μερικές σταγόνες λευκό ξίδι. Μην το στύψεις.

 

Continue Reading

Επικαιρότητα

Καθαρίστε την καφετιέρα σας από τα άλατα με 8 απλά βήματα!

Όλοι θέλουμε ο αρωματικός καφές μας να έχει την πιο ωραία γεύση!

Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει μια φορά το μήνα να καθαρίζουμε την καφετιέρα μας από τα άλατα!

Με 8 απλά βήματα σας δείχνουμε τον τρόπο!

  • Αδειάζουμε τον καφέ από τη γυάλινη κανάτα καθώς και τον καφέ από το φίλτρο.
  • Ξεπλένουμε την κανάτα με κρύο νερό.
  • Τη γεμίζουμε με 1 μέρος άσπρο ξύδι και 2 μέρη νερό.
  • Ρίχνουμε το περιεχόμενο στο δοχείο νερού της καφετιέρας
  • Ανοίγουμε το διακόπτη και περιμένουμε να τελειώσει το πρόγραμμα.
  • Κλείνουμε το διακόπτη και αφήνουμε το διάλυμα νερού-ξυδιού στην γυάλινη κανάτα για 15 λεπτά.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες 2 φορές, όμως αυτή τη φορά μόνο με καθαρό νερό. Κάθε φορά, μετά το τέλος του κάθε προγράμματος, κλείνουμε το διακόπτη και αφήνουμε το φιλτραρισμένο νερό στην κανάτα για 15 λεπτά.
  • Ξεπλένω την κανάτα.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Πρακτικές συμβουλές για την γρήγορη και αποτελεσματική καθαριότητα του υπολογιστή σας!

Η καθημερινή και πολύωρη χρήση του υπολογιστή τον μετατρέπει σιγά-σιγά σε εστία μικροβίων.

Ο υπολογιστής μας λοιπόν θέλει φροντίδα και καθαριότητα για να λειτουργεί σωστά.

Για αυτό θα σας πούμε μερικά μυστικά για να τον καθαρίζετε γρήγορα και αποτελεσματικά!

Αν έχετε υπολογιστή για πάνω από ένα χρόνο και δεν έχετε ανοίξει ακόμα τον «πύργο» του, είναι καιρός να το κάνετε. Τις βίδες δεν τις ξεβιδώνει μόνο ο ηλεκτρονικός, πολλά απ’ αυτά που περιέχει το κουτί είναι ευπαθή στη σκόνη, που συσσωρεύεται με τον καιρό πάνω τους και θέλει ειδική μεταχείριση για να καθαριστεί.

Καταρχάς,  βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής είναι κλειστός, η πρίζα δεν βρίσκεται στο ρεύμα και ο «πύργος» έχει αποσυνδεθεί απ’ όλα τα καλώδιά του. Το εσωτερικό του «πύργου» το καθαρίζουμε με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

  • Ένα σπρέι αέρα (ή την ανάποδη λειτουργία της ηλεκτρικής σκούπας, που φυσάει αέρα και δεν ρουφάει) για να καθαρίσουμε τον επεξεργαστή και τους ανεμιστήρες.
  • Ένα μικρό πινέλο για να καθαρίσουμε τη σκόνη από τις κάρτες ήχου και γραφικών, που είναι πιο ευαίσθητες.
  • Ένα πανί καθαρισμού για τα εσωτερικά τοιχώματα του κουτιού και κυρίως το «πάτωμά» του, που λογικά θα έχει μαζέψει την περισσότερη σκόνη

Για να αποφύγουμε να γεμίσει το εσωτερικό του υπολογιστή μας σύντομα με σκόνη υπάρχουν ειδικά φίλτρα μπροστά από τους ανεμιστήρες.

Σε ό,τι αφορά το πληκτρολόγιο:

Τουλάχιστον μία φορά το εξάμηνο μπορούμε να αφαιρούμε τα πλήκτρα και να καθαρίζουμε σχολαστικά από κάτω με καθαριστικό αυτιών, το οποίο είναι ελάχιστα βρεγμένο. Το πάνω μέρος των πλήκτρων μπορεί να καθαριστεί απλά μ’ ένα βρεγμένο πανάκι. Αν υπάρχουν μαυρίλες ή λεκέδες που… επιμένουν, χρησιμοποιούμε λευκή μαλακή γομολάστιχα.

Continue Reading

Web Tech & Business

Η Office Line μοναδικός JumpStart Microsoft 365 Copilot συνεργάτης στην Ελλάδα

Με ένα σύνολο υπηρεσιών στηρίζει τους οργανισμούς στην AI μετάβαση

Η Office Line Α.Ε., αναγνωρισμένη ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι είναι ο πρώτος και μοναδικός συνεργάτης της Microsoft στην Ελλάδα που έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα JumpStart Microsoft 365 Copilot, το οποίο προσφέρει πρόωρη πρόσβαση και τεχνογνωσία στο νέο εργαλείο AI της Microsoft που βοηθά τους χρήστες να αυξήσουν τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις δεξιότητές τους.

Με την υποστήριξη της Office Line, οι οργανισμοί που επιδιώκουν να επενδύσουν στο Generative AI, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Copilot, να λάβουν εξειδικευμένη καθοδήγηση και κατάρτιση για την εγκατάσταση και τη χρήση του εργαλείου, να λύσουν τυχόν απορίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση του Copilot για τις ανάγκες τους και να ανακαλύψουν έμπρακτα την επιχειρησιακή αξία της επένδυσής τους.

Ειδικότερα, η Office Line, έχει σχεδιάσει και επενδύσει σε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υιοθέτησης του Microsoft 365 Copilot,  η οποία αποτελείται από 4 στάδια: στηρίζει τους οργανισμούς στον εντοπισμό των περιπτώσεων χρήσης που θα προσφέρουν αξία στη λειτουργία τους, κατανοεί το βαθμό ετοιμότητας του περιβάλλοντός για την ενεργοποίησή της λύσης, υλοποιεί τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, με έμφαση στην ασφάλεια και την κανονιστική συμμόρφωση και, τέλος, με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, οδηγεί τους οργανισμούς στην υιοθέτηση της λύσης από τους εργαζομένους τους, που θα τους επιτρέψουν να επιτύχουν υψηλή παραγωγικότητα και μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής τους. Η συμμετοχή της Office Line στο πρόγραμμα JumpStart Microsoft 365 Copilot αποδεικνύει ότι διαθέτει την τεχνογνωσία, τη μεθοδολογία και τις βέλτιστες πρακτικές που απαιτούνται για την επιτυχή υλοποίηση των στόχων των οργανισμών.

Ο κ. Βασίλης Παπούλιας, CΟO της Office Line, δήλωσε: «Το AI ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και να δημιουργήσει ευκαιρίες στο επιχειρείν. Επενδύουμε στο να υποστηρίζουμε τους οργανισμούς να αξιοποιήσουν πλήρως τα οφέλη του AI, δημιουργώντας πρώτοι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υιοθέτησης του Microsoft Copilot. Η Office Line είναι εδώ, πάντα πρώτη και έτοιμη, για να οδηγήσει τους οργανισμούς κάθε μεγέθους στο συναρπαστικό ταξίδι του AI transformation».

Η Office Line, η οποία έχει βραβευτεί ως Partner of the Year της Microsoft για την Ελλάδα για τέσσερα συνεχόμενα έτη (2019-2022), είναι πλέον ο πρώτος και μοναδικός JumpStart Microsoft 365 Copilot συνεργάτης στην Ελλάδα -και ανάμεσα σε επιλεγμένους μεγάλους ICT κολοσσούς σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο- καθώς έχει αποδείξει την εμπειρία, την εξειδίκευση και την καινοτομία της στον τομέα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και της cloud υποδομής και είναι έτοιμη να προσφέρει υπεραξία και στον τομέα του Generative AI.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα JumpStart Microsoft 365 Copilot και τις υπηρεσίες της Office Line, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα (https://officeline.gr/microsoft-co-pilot/) ή να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων στο sales@officeline.gr. Η Office Line είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα οφέλη του AI στην επιχείρησή σας!

 

Λίγα λόγια για την Office Line

Η Office Line A.E είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και διανύει 27 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, ενώ βραβεύτηκε για 4η συνεχόμενη φορά από τη Microsoft ως Country Partner Of The Year 2022, καθώς κατέχει αντίστοιχη αναγνώριση ως Partner Of The Year 2021, 2020 & 2019.  Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, διακρίνεται για την πληθώρα πιστοποιήσεων με 5 Microsoft designations, όντας παράλληλα ο πρώτος Microsoft Fast Track Ready Partner για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, κατέχει 8 Microsoft Specializations για τη βαθιά και εκτεταμένη τεχνογνωσία της σε τεχνολογίες Microsoft και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και κατά ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών στην παγκόσμια αγορά, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:

  • Modern Workplace
  • Cloud Infra & Apps
  • Data Solutions & Services
  • Cyber Security 
  • Adoption & Change

Συνδεθείτε με την Office Line:

Facebook LinkedIn YouTube

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Office Line μπορείτε να καλείτε τον κ. Γιώργο Γεωργατζή, Head of Marketing & Communication, τηλ: 210.9760200, email: ggeorgatzis@officeline.gr, www.officeline.gr

 

Continue Reading

Επικαιρότητα

8 χρήσεις της κανέλας εκτός μαγειρικής! Για καλύτερη υγεία και ομορφιά!

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μπαχαρικά! Η κανέλα χρησιμοποιείται στην μαγειρική με…θαυμαστά αποτελέσματα αλλά εμείς σήμερα θα σας μιλήσουμε για 8 χρήσεις της εκτός μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που θα σας ενθουσιάσουν αφού σχετίζονται με θέματα υγείας και ομορφιάς!

1. Πλούσια χείλη

Απλώστε λίγο βαζελίνη πάνω στα χείλη σας απαλά και ταμπονάρετε μια πρέζα κανέλα από πάνω. Τρίψτε το μίγμα για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφήστε το να «καθίσει» για ένα λεπτό. Προσοχή, σε καμία περίπτωση μην εφαρμόσετε την κανέλα απευθείας στο δέρμα σας, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Στη συνέχεια προσθέστε άλλη μία στρώση βαζελίνης και σύντομα θα δείτε τα χείλη σας πλούσια και σαγηνευτικά έτοιμα για φίλημα.

2. Ακμή τέλος

Η κανέλα ενδείκνυται για να δημιουργήσετε τη δική σας σπιτική θεραπεία κατά της ακμής.

Τρεις κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα αρκούν για να σας απαλλάξουν από την ανεπιθύμητη και ενοχλητική ακμή. Χρησιμοποιήστε το μέλι και την κανέλα για να φτιάξετε μία παχιά πάστα που μοιάζει με σοκολάτα και αλείψτε την στο πρόσωπό σας. Η κανέλα θα σταματήσει την ακμή, που προκαλείται από τα διάφορα βακτήρια και το μέλι θα συμβάλλει, ώστε να μειωθεί η ερυθρότητα και να αποκατασταθεί η υγρασία του δέρματος. Αφήστε το μίγμα στο πρόσωπό σας για περίπου δέκα λεπτά (ή μέχρι να αρχίσει να καίει), στη συνέχεια ξεπλύνετε και σκουπίστε το με μία στεγνή πετσέτα.

Προσοχή, πριν επιχειρήσετε οποιαδήποτε σπιτική θεραπεία καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον δερματολόγο σας.

3. Extensions…με άρωμα κανέλας

Ένας τρόπος για να τονώσετε την ανάπτυξη των μαλλιών, είναι να χρησιμοποιείτε μία εβδομαδιαία μάσκα με βάση την κανέλα. Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας κανέλα και μέλι σε μισό φλιτζάνι ζεστό ελαιόλαδο. Προσθέστε ένα αυγό για να πυκνώσει η μάσκα. Χτενίστε τα μαλλιά σας, αφού έχετε εφαρμόσει τη μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά για 10 έως 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με ένα σαμπουάν.

Προσοχή, απευθυνθείτε στον δερματολόγο σας πριν χρησιμοποιήσετε τη μάσκα.

4. Δροσερή αναπνοή

Δεν είναι ανάγκη να προμηθευτείτε τσίχλες και καραμέλες, το μάσημα λίγης κανέλας (δυόσμου ή μέντας) το πρωί, βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος. Μπορείτε ακόμη να κάνετε και γαργάρες με ένα κουταλάκι του γλυκού από μέλι και κανέλα σε σκόνη, ανακατεμένα με ζεστό νερό.

5. Απολέπιση τώρα

Η αρωματικότερη μέθοδος απολέπισης δε μπορεί να είναι άλλη παρά αυτή που έχει σα βάση την κανέλα. Διώξτε μακριά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αποκαταστήσετε τη λάμψη και την απαλότητά του με μία σπιτική κρέμα απολέπισης. Τα συστατικά που θα χρειαστείτε είναι αλάτι, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο, μέλι και κανέλα. Φτιάξτε μία παχιά κρέμα και τρίψτε τη σώμα σας απαλά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Προσοχή και σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να απευθυνθείτε πρώτα σε κάποιον ειδικό για τυχόν ερεθισμούς.

6. Για μυαλό…ξυράφι

Μελέτες, έχουν δείξει, ότι αν μασάτε τσίχλα κανέλας (ή μέντας) αυξάνετε την εγρήγορση του εγκεφάλου σας και μειώνετε την κούραση μέχρι και 20%. Μάλιστα, σε ειδικά τεστ που έγιναν, αναφέρθηκε, ότι όσοι συνήθιζαν να μασούν τσίχλα κανέλας παρουσίασαν μειωμένα επίπεδα απογοήτευσης κατά 20% και αυξημένα επίπεδα εγρήγορσης κατά 30% .

7. Σπιτικό άρωμα φρεσκάδας

Αν θέλετε το σπίτι σας (ή ακόμα και το σώμα σας) να μοσχοβολάει φρεσκάδα, δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό άρωμα με μηλόξιδο, ένα ξυλαράκι κανέλας και μερικά ολόκληρα γαρίφαλα. Σιγοβράστε το μίγμα και προσθέστε λίγες φλούδες πορτοκαλιού αν θέλετε.

8. Όχι πια μυρμύγκια

Ψεκάστε με λίγο αιθέριο έλαιο κανέλας γύρω από τις πόρτες, τα παράθυρα κ.λπ για να τα εμποδίσετε να μπουν σπίτι σας. Και σκεφτείτε, ότι η κανέλα καθαρίζεται εύκολα μετά.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING