Connect with us

Skywalker – Εργασία στην Ελλάδα

Career Path Youth στις 23 Απριλίου στον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Επαγγελματικός προσανατολισμός και συμβουλευτική για μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αφορούν την εκπαίδευση, σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους-Μυκηνών διοργανώνει τη δράση Career Path Youth την Τρίτη 23 Απριλίου και ώρες 10:15-13:15 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» (Αγίου Κωνσταντίνου 29, Άργος).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Το Career Path Youth αποτελεί μία διά ζώσης εκπαιδευτική δράση σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη συμβουλευτική των μαθητών λυκείου. Βασικός στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η ενημέρωση των μαθητών γυμνασίου, των γενικών και επαγγελματικών λυκείων για το περιεχόμενο των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη διαδικασία εισαγωγής σε αυτές αλλά και τη διασύνδεση των σπουδών τους με τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Επιπλέον, η δράση Career Path Youth περιλαμβάνει συμβουλευτική σχετικά με τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους κατά την προετοιμασία για τις εξετάσεις αλλά και με τους τρόπους διαχείρισης του χρόνου και οργάνωσης της μελέτης των υποψηφίων.

Απευθύνεται σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς, υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς και σε εκπαιδευτικούς.

Κατά τη διάρκεια της δράσης Career Path Youth στις 23 Απριλίου στο Άργος, οι επισκέπτες και οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και της Α΄ τάξης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα εξής:

Από τις 10:15 έως τις 12:15 ο κύριος Γιώργος Γατούδης, σύμβουλος εκπαίδευσης και καριέρας και επιστημονικός υπεύθυνος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων LABORA, θα ενημερώσει το κοινό για όλες τις νέες αλλαγές που συντελούνται καθημερινά στην αγορά εργασίας και στις επιστήμες ώστε οι μαθητές να μπορούν να επιλέξουν με σωστό τρόπο τις σπουδές τους. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που προσφέρει το σύστημα του λυκείου (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) αλλά και οι ευκαιρίες για σπουδές στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, θα γίνει λόγος για το νέο λύκειο και τις εναλλακτικές επιλογές, για την αγορά εργασίας και τα νέα δεδομένα στα επαγγέλματα με την ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας, τις εξειδικεύσεις και τα επαγγέλματα της νέας εποχής (σε συσχέτιση με σχολές του μηχανογραφικού δελτίου) αλλά και το πώς μπορούν οι μαθητές να επιλέξουν τις σπουδές τους με βάση τις κλίσεις και τις δεξιότητές τους.

Από τις 12:30 έως τις 13:15 θα ακολουθήσει η θεματική της συμβουλευτικής διαχείρισης άγχους και χρόνου μελέτης, κατά τη διάρκεια της οποίας η κυρία Μαρία Λεμπέση, MSc Αναπτυξιακή Ψυχολόγος, Διεπιστημονικό Κέντρο Ειδικής Αγωγής «ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ» θα μιλήσει για το πώς το άγχος των εξετάσεων αντικατοπτρίζει τις φυσιολογικές, γνωστικές και συναισθηματικές αντιδράσεις που προκαλούνται κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και σχετίζονται με φόβο αποτυχίας και αρνητικής αξιολόγησης. Επίσης, θα ενημερώσει για τις τεχνικές με τις οποίες θα μπορούσαν οι μαθητές να το διαχειριστούν και η ομιλία της θα καλύψει θεματικές αναφορικά με τη σημασία της σωστής αξιοποίησης του χρόνου και βασικές αρχές διαχείρισής του καθώς και πρακτικές στρατηγικές καλού προγραμματισμού, αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου και οργάνωσης μελέτης.

Στο site careerpathyouth.gr οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

Continue Reading
Advertisement

Skywalker – Εργασία στην Ελλάδα

HR Community Conference & Awards 2024

Έρχεται το «Delulu» την Πέμπτη 23 Μαΐου ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, στην 8η διοργάνωση του HR Community Conference & Awards, μέσα από ομιλίες, συνεντεύξεις και ευφάνταστα δρώμενα, θα αναδειχτούν οι βασικοί σταθμοί εξέλιξης της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη χώρα μας τα τελευταία 80 χρόνια, οι επιρροές από το εξωτερικό, η αφομοίωσή τους από εργοδότες και εργαζομένους.

Η φετινή εκδήλωση με τίτλο «Delulu» διοργανώνεται για 3η φορά σε δύο πόλεις ταυτόχρονα, στο Anassa City Events στην Αθήνα και στο Imperial Port Convention Club στη Θεσσαλονίκη, από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα.

Μια νέα ηλικιακή κατηγορία, η Γενιά Ζ, έρχεται να ενταχθεί στο εργατικό δυναμικό παγκοσμίως. Μια γενιά που θεωρεί ότι η «delulu» πραγματικότητα είναι η μόνη λύση/αντιμετώπιση της πραγματικότητας («delulu is the solulu»).

Μεγάλα ερωτήματα ανακύπτουν για την κοινότητα HR. Για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους εργαζομένους της Γενιάς Ζ, οι επιχειρήσεις καλούνται να λάβουν υπόψη ότι η Γενιά Ζ εισέρχεται στην αγορά εργασίας με μοναδικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, και ειδικά τους boomers και τη Γενιά X. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι: η ψηφιακή τους επιδεξιότητα, η επιθυμία για αυτονομία, για τηλεργασία, το ευέλικτο ωράριο, ο σεβασμός του ελεύθερου χρόνου και των μετακινήσεων, η ακόμη μεγαλύτερη αξία της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, η συνεχής κοινωνική δικτύωση, η κοινωνική ευαισθησία και η συμμετοχή στα κοινωνικά κινήματα, η σημασία της συμπερίληψης και η αξία της διαφορετικότητας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, η βιωσιμότητα και η κοινωνική δικαιοσύνη, η ανάγκη για ανοιχτή επικοινωνία και η δυνατότητα συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων.

Σκοπός του συνεδρίου είναι, όπως πάντα, να ενθαρρύνει το οικοσύστημα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, να εξετάσει τα νέα κοινωνικά δεδομένα, να αναδείξει τις πολύπλοκες συνθήκες μέσα στις οποίες διαμορφώνεται η σύγχρονη εργασιακή καθημερινότητα, και να θέσει, αν είναι εφικτό, νέους όρους συνδιαλλαγής των διαφορετικών γενεών σε όλους τους τομείς της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι προβληματισμοί οι οποίοι θα τεθούν στο φετινό συνέδριο είναι οι εξής:

  • Πώς θα καταφέρει το σύγχρονο HR να κατανοήσει τη νέα κουλτούρα της Γενιάς Ζ, να την αφομοιώσει και να γεφυρώσει τα διαγενεακά χάσματα μέσα στην επιχείρηση, τα οποία λόγω της τεχνολογίας γιγαντώνονται;
  • Με τι γνώσεις από το παρελθόν, μεθόδους και εργαλεία θα καταφέρει να προσελκύσει και να διατηρήσει στις επιχειρήσεις νέα ταλέντα;
  • Μήπως πρέπει, λόγω της ανάδειξης νέων κοινωνικών τάσεων και κινημάτων, να επαναπροσδιορίσει την έννοια του ταλέντου όπως την ξέραμε μέχρι τώρα;
  • Θα έρθει λοιπόν το παρελθόν να συναντήσει το μέλλον, να συνομιλήσει μαζί του και, μέσα από τους κόμβους εμπειρίας, να δημιουργήσει μια νέα πυξίδα.

Υβριδικό, ουτοπικό, αβέβαιο, ρομποτικό, ή ό,τι άλλο, το μέλλον προστάζει: «Ξεκουνηθείτε, τίποτα δεν είναι όπως το γνωρίζατε, και τίποτα δεν είναι δεδομένο και οικείο». Πρόκειται για ένα συνέδριο που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε!

Το πρόγραμμα του συνεδρίου:

Καλωσόρισμα / χαιρετισμοί

  • Φυντάνης Δημήτρης, Business Continuity Manager, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα
  • Νούλη Βίλλυ, HR Manager, M. Arabatzis SA «Hellenic Dough» και Προέδρος του Παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ)
  • Πιστιόλας Άγις, Πρόεδρος ΔΣ «Ελλα-δικά μας», μέλος ΔΣ και επικεφαλής Διεύθυνσης Μάρκετινγκ και Εξαγωγών, Agrino- ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ

Εναρκτήρια ομιλία «H ιστορία της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα»

  • Παπαλεξανδρή Νάνσυ, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Θεματικές ενότητες:

  • Προσέλκυση, Λεμονής Γρηγόρης, Ethical Headhunter – Founder of humani
  • Work-life Balance, Φράγκου Ζωή, Organizational Psychologist & Business Coach, MSc in Human Resources Management
  • Επαγγελματική και Προσωπική Ανάπτυξη, Δρ. Ψιλούτσικου Μαρίνα, Personal Brand Strategist, Μέλος Ε.ΔΙ.Π. ΟΠΑ​
  • Αξιολόγηση, Λειβαδάρου Γεωργία, Γενική Διευθύντρια, Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
  • Tεχνολογία, Τραμαντζάς Κώστας, Γενικός Διευθυντής, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε.
  • AποδοχέςΠαραγωγικότητα, Πατσαούρα Όλγα, HR Business Partner Supply Chain Athens & People Business Partner Quality & Technology East Cluster
  • Ηγεσία vs Management, Μιχαηλίδης Μπάμπης, Μηχανικός Διοίκησης Παραγωγής, Ιδρυτής της Poetic-Intelligence-for-Leaders
  • Νέες Συνθήκες Εργασίας, Γονιάδης Γιώργος, Στέλεχος Διεθνών Σχέσεων στη ΔΕΘ – HELEXPO

Παρουσιάσεις κόμβων εμπειρίας

Συγκεφαλαίωση: HR Community Report

Γκρίτζαλη Κατερίνα, Διευθύντρια Σύνταξης stentoras.gr, Διευθύντρια Έργων Εκπαίδευσης skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Δεργιαδέ Εύη, Υπεύθυνη Κοινότητας Εκπαίδευσης, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Απονομή βραβείων και τιμητικών διακρίσεων: HR Community Awards 2024

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επισκεφτείτε το https://www.hrcommunity.gr

Η διοργάνωση του HR Community Conference & Awards 2024 πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χορηγός: ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Υποστηρικτής: CAREER-DESIGN

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, MAD, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, READER.GR, KARFITSA, BEATER.GR, CITYCAMPUS.GR, BUSINESS VOICE, TOURISM TODAY.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, PINK.GR, UNITIES.GR, ECOZEN.GR, LET IT BE.GR, CSRNEWS.GR, HELLENIC MEDIA GROUP, STENT, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

Continue Reading

Skywalker – Εργασία στην Ελλάδα

Career Path Youth στις 20 και 21 Μαΐου στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Επαγγελματικός προσανατολισμός και συμβουλευτική για μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αφορούν την εκπαίδευση, σε συνεργασία με τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, διοργανώνει τη δράση Career Path Youth τη Δευτέρα 20 Μαΐου και την Τρίτη 21 Μαΐου, και ώρες 10:00-13:00. Το σεμινάριο της 20ής Μαΐου αφορά τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» (αμφιθέατρο «Τζένη Βάνου», Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, Μοσχάτο), ενώ το αντίστοιχο της 21ης Μαΐου αφορά τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ Τάξης των Γενικών Λυκείων και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» (Αγίας Σοφίας 16, Ταύρος).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Το Career Path Youth αποτελεί μια διά ζώσης εκπαιδευτική δράση σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη συμβουλευτική των μαθητών γυμνασίου και λυκείου. Βασικός στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η ενημέρωση των μαθητών του γυμνασίου, του γενικού και του επαγγελματικού λυκείου για το περιεχόμενο των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη διαδικασία εισαγωγής σε αυτές αλλά και τη διασύνδεση των σπουδών τους με τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Επιπλέον, η δράση Career Path Youth περιλαμβάνει συμβουλευτική σχετικά με τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους κατά την προετοιμασία για τις εξετάσεις αλλά και με τους τρόπους διαχείρισης του χρόνου και οργάνωσης της μελέτης των υποψηφίων.

Απευθύνεται σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς, υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς και σε εκπαιδευτικούς.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης δράσης Career Path Youth στις 20 και 21 Μαΐου στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, οι επισκέπτες και οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν συνοπτικά τα εξής:

Από τις 10:00 έως τις 12:00 ο κύριος Γιώργος Γατούδης, σύμβουλος εκπαίδευσης και καριέρας και επιστημονικός υπεύθυνος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων LABORA, θα ενημερώσει το κοινό για όλες τις νέες αλλαγές που συντελούνται καθημερινά στην αγορά εργασίας και στις επιστήμες ώστε οι μαθητές να μπορούν να επιλέξουν με σωστό τρόπο τις σπουδές τους. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που προσφέρει το σύστημα του λυκείου (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) αλλά και οι ευκαιρίες για σπουδές στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, θα γίνει λόγος για το νέο λύκειο και τις εναλλακτικές επιλογές, για την αγορά εργασίας και τα νέα δεδομένα στα επαγγέλματα με την ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας, τις εξειδικεύσεις και τα επαγγέλματα της νέας εποχής (σε συσχέτιση με σχολές του μηχανογραφικού δελτίου) αλλά και για το πώς μπορούν οι μαθητές να επιλέξουν τις σπουδές τους με βάση τις κλίσεις και τις δεξιότητές τους.

Από τις 12:15 έως τις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η θεματική της συμβουλευτικής διαχείρισης άγχους και χρόνου μελέτης από την κυρία Ολυμπία Χαϊδεμενάκη, MEd, MSc, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και σύμβουλο σταδιοδρομίας – επαγγελματικού προσανατολισμού, επιστημονική συνεργάτιδα Εργαστηρίου Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του ΕΚΠΑ. Κατά τη διάρκεια της θεματικής αυτής, θα εξεταστεί πώς η αποτελεσματική διαχείριση χρόνου και η μείωση του άγχους μπορούν να βελτιώσουν τη μελέτη και την απόδοση στις εξετάσεις. Μέσα από στρατηγικές διαχείρισης χρόνου και τεχνικές μείωσης άγχους, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εργαλεία για να αντεπεξέλθουν αποτελεσματικά στις προκλήσεις της καθημερινότητας και των εξετάσεων.

Και τις δύο ημέρες της εκπαιδευτικής δράσης Career Path Youth, στους παρευρισκόμενους μαθητές θα δοθούν, κατόπιν κλήρωσης, 5 τεστ κλίσεων και ενδιαφερόντων από τη Labora (Analysis Test) και 1 δωρεάν πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού από το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του ΕΚΠΑ.

Στο site https://careerpathyouth.gr/ οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

 

 

Continue Reading

Skywalker – Εργασία στην Ελλάδα

Έρχεται στις 18 Μαΐου το Skywalker Plus Festival στο Ηράκλειο!

Πάνω από 100 εταιρίες και φορείς θα είναι εκεί για να σας υποδεχτούν, εσείς θα λείπετε;

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα συνδυάζει την Εργασία, την Εκπαίδευση,  την Επιχειρηματικότητα, τις Ερασιτεχνικές Ασχολίες και τον Εθελοντισμό σε μία εκδήλωση, το Skywalker Plus Festival.

Το Skywalker Plus Festival, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18  Μαΐου από τις 11:00 έως τις 17:00 στο Talos Plaza & Rotonda Events στο Ηράκλειο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που αναζητούν τον επόμενο εργοδότη τους, θέλουν να γνωρίσουν εκπαιδευτικά προγράμματα και να ενημερωθούν για αυτά, επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, είναι δραστήρια και ψάχνουν νέες ασχολίες για τον ελεύθερο χρόνο τους και επιθυμούν να γνωρίσουν τους κοινωνικά ευαισθητοποιημένους φορείς της περιοχής τους.

Το Skywalker Plus Festival αποτελεί μια εκδήλωση για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη τους μέσα από τα μάτια των τοπικών φορέων της στο πλαίσιο των δράσεών τους καθώς και για όσους αναζητούν την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τις φρέσκες ιδέες και τη διαφυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς τους.

Μουσική, χορός και βιωματικές δραστηριότητες συνδυάζονται αρμονικά σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, πλαισιωμένο από εκθέτες που καλύπτουν 5 βασικούς τομείς της ενεργής καθημερινής ζωής:

  • Χόμπι / Ερασιτεχνικές Ασχολίες: Είστε χομπίστες ή θέλετε να γίνετε; Θα γνωρίσετε από πρώτο χέρι όλες τις δραστηριότητες με τις οποίες μπορείτε να ασχοληθείτε στον ελεύθερο χρόνο σας. Εκθέτες με βιωματική παρουσία θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ για να δοκιμάσετε νέες ασχολίες σε μια άκρως ψυχαγωγική ατμόσφαιρα!
  • Εκπαίδευση: Είστε μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα; Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις εκπαιδευτικές δράσεις και τους ιδιωτικούς και δημόσιους εκπαιδευτικούς φορείς της περιοχής σας!
  • Επιχειρηματικότητα: Θα γνωρίσετε τις εταιρίες που καινοτομούν δίπλα σας, με έμφαση στις νεοφυείς μορφές και στην τεχνολογία, καθώς και στα συνεργατικά μοντέλα.
  • Εθελοντισμός: Θα μάθετε για το έργο των ΜΚΟ της περιοχής σας καθώς επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να στηρίξετε τις προσπάθειες των οργανώσεων και των εθελοντών.
  • Εργασία: Θα συνδεθείτε αποτελεσματικά με εταιρίες που βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προσωπικού. Θα γνωρίσετε τις εταιρίες και τη φιλοσοφία τους, θα στείλετε το βιογραφικό σας, θα δώσετε συνεντεύξεις εργασίας, θα δικτυωθείτε και θα αποκτήσετε νέες γνώσεις. Μέσα από αυτή τη διαδραστική ατμόσφαιρα, η αναζήτηση εργασίας παύει να είναι μια μονότονη διαδικασία!

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το https://plus.skywalker.gr.

Επιπλέον, μπορείτε να  δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή στο Facebook Event: Το Skywalker Plus Festival έρχεται στο Ηράκλειο!

Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΠΙΧΕΙΡΩ, EDAILY, ERADIO, FLASHNEWS.GR, ΠΑΤΡΙΣ, RETHEMNOS.GR, HANIANEWS, ATHLITIKO.GR, DIGITAL CRETE, PINK.GR, TOURISM TODAY, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ,  HELLENIC MEDIA GROUP, LET IT BE.GR, UNITIES.GR, STENT, STENTORAS.GR, SETTLE.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

Continue Reading

Skywalker – Εργασία στην Ελλάδα

Οι νικητές των βραβείων και των τιμητικών διακρίσεων στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

Με επιτυχία στέφθηκε η τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών διακρίσεων «Voluntary Action 2024», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Απριλίου 2024 στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ., στο πλαίσιο της έβδομης διοργάνωσης του Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action.

Η παρουσίαση της απονομής έγινε από την κυρία Αλεξία Κάρκαλου, την υπεύθυνη Skywalker Society, και την κυρία Μαρία Καμάνη, την Community Manager Εθελοντισμού. Οι νικητές των βραβείων αναδείχθηκαν με την πολύτιμη συμβολή της επιτροπής αξιολόγησης, η οποία απαρτιζόταν από τα εξής μέλη:

  • Ερμίνα Γάκη, Συμβουλευτική Ψυχολόγος (ΜΑ), Διαχείριση Υγείας και Στρες (MSc), Health & Wellness Coach
  • Γιάννης Κώτης, Μέλος Κ.Ε.Μ.ΕΛ., Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Master Executive Coach, πρώην πρόεδρος Algida
  • Δημήτριος Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος, ΑγροΝέα και AgroBus
  • Θεοδώρα Φούντα, Executive and Career Coach, University of Glasgow (MPhil), Certified Coach, University of Cambridge, UK

Σκοπός των βραβείων και των τιμητικών διακρίσεων «Voluntary Action» που διοργανώνει το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα είναι η βράβευση των ανθρώπων εκείνων οι οποίοι καθημερινά δίνουν αυθόρμητα ένα κομμάτι του εαυτού τους στην κοινωνία ώστε να εξασφαλίσουν ένα ομορφότερο μέλλον για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Απονεμήθηκαν οι ακόλουθες τιμητικές διακρίσεις:

  • «Skywalker Εθελοντισμός» στην κυρία Ελένη Γαζή, ιδρύτρια και αντιπρόεδρο της ΕΛΙΞ
  • «Ηγεσία και Διαχείριση Εθελοντών» στη Humanity Greece, την οποία εκπροσώπησαν οι κυρίες Κονδυλίδου και Γογγάκη, εθελόντριες της Humanity Greece.
  • «Καινοτόμο Εργαλείο Εθελοντών» στο YouBeHero, το οποίο εκπροσώπησαν ο κύριος Βασίλης Κολίπ, συνιδρυτής του YouBeHero, και η κυρία Ισιδώρα-Δαυιδούλα Μυτιληναίου, η υπεύθυνη Δέουσας Επιμέλειας του YouBeHero.

Η τελετή έκλεισε με την απονομή των ακόλουθων βραβείων:

  • Χρυσό Βραβείο «Ανθρώπινα Δικαιώματα» στην Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, την οποία εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Οργανισμού κύριος Σπύρος Φρεμεντίτης
  • Χρυσό Βραβείο «Εκπαίδευση και Προσωπική Ανάπτυξη» στην Inter Alia Inspiring Social Change, το οποίο παρέλαβαν οι κυρίες Boyka Boneva, συνιδρύτρια της Οργάνωσης, και Ελίνα Ευαγγελοπούλου, η διευθύντρια Επικοινωνίας
  • Χρυσό Βραβείο «Εκπαίδευση και Προσωπική Ανάπτυξη» στην Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Εθελοντών Αττικής, την οποία εκπροσώπησε ο πρόεδρός της κύριος Γιώργος Κασφίκης
  • Αργυρό Βραβείο «Εκπαίδευση και Προσωπική Ανάπτυξη» στη ΜΚΟ «Θεραπεύω», την οποία εκπροσώπησε η ιδρύτριά της, η κυρία Αγγελική Κοσκερίδου
  • Αργυρό Βραβείο «Εκπαίδευση και Προσωπική Ανάπτυξη» στη Young Volunteers in Action, το οποίο παρέλαβαν η κυρία Αναστασία Ιωαννίδη, ιδρύτρια και συντονίστρια του φορέα, και ο κύριος Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης, εκπαιδευτής
  • Χρυσό Βραβείο «Παιδί & Οικογένεια» στον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν», τον οποίο εκπροσώπησαν ο κύριος Αριστείδης Πετρίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου, η κυρία Χρυσούλα Βεργίδου, γραμματέας, και η κυρία Ελένη Τζάγκα, ταμίας
  • Αργυρό Βραβείο «Παιδί & Οικογένεια» στην ομάδα asxolisou.gr, την οποία εκπροσώπησαν ο κύριος Αλέξανδρος Κρεμέζης και ο κύριος Χρήστος Γιαννακάκος, συνιδρυτές της ομάδας
  • Χρυσό Βραβείο «Πολιτική Προστασία» στη Lifeguard Hellas το οποίο παρέλαβαν η κυρία Μαρία Μπικώφ και ο κύριος Σπύρος Μητριτσάκη, συνιδρυτές της ομάδας και καθηγητές Φυσικής Αγωγής
  • Χρυσό Βραβείο «Πολιτική Προστασία» στην Ομάδα Διάσωσης ΔΕΛΤΑ, την οποία εκπροσώπησε ο πρόεδρός της, ο κύριος Αριστοτέλης Μηλιαράς
  • Χρυσό Βραβείο «Πρόνοια για Ευάλωτες Ομάδες» στην ομάδα Βοήθησε τον Πλησίον σου, την οποία εκπροσώπησαν ο κύριος Φελίπε Σαντιάγκο Χουάρεζ Ρέγιες, ο ιδρυτής της ομάδας, και η κυρία Έφη Σαμανίδου, η υπεύθυνη Διαχείρισης και Επικοινωνίας
  • Χρυσό Βραβείο «Πρόνοια για Ευάλωτες Ομάδες» στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το οποίο παρέλαβαν ο κύριος Γεώργιος Σκούμας, ο γενικός γραμματέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και ο κύριος Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης, ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
  • Χρυσό Βραβείο «Πρόνοια για Ευάλωτες Ομάδες» στην Immortaliting, την οποία εκπροσώπησαν η ιδρύτριά της κυρία Βασιλική Αράλη, και ο κύριος Στέλιος Μοιρογιάννης, βασικό στέλεχος της Immortaliting
  • Αργυρό Βραβείο «Πρόνοια για Ευάλωτες Ομάδες» στον οργανισμό Διαβάζω για τους άλλους, το οποίο παρέλαβε η κυρία Αργυρώ Σπυριδάκη, η ιδρύτρια και διευθύντρια του Οργανισμού
  • Αργυρό Βραβείο «Πρόνοια για Ευάλωτες Ομάδες» στην ομάδα Φύγαμε, το οποίο παρέλαβε  η κυρία Αρχοντούλα Παναγιωτοπούλου ως εκπρόσωπος της ιδρύτριας της ομάδας Φύγαμε, της κυρίας Βασιλικής Δημητρακοπούλου
  • Χρυσό Βραβείο «Προστασία Ζώων» στις «Ζω.Ε.Σ.» / Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων και Οργανισμών, το οποίο παρέλαβε η κυρία Κατερίνα Παπαποστόλου, η ιδρύτρια του φορέα, εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και στη Σχολική Ψυχολογία, και ζωοθεραπεύτρια
  • Χρυσό Βραβείο «Προστασία Ζώων» στην ομάδα Gouves Animal Shelter Team, την οποία εκπροσώπησε ο κύριος Ηρακλής Ντουλάκης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
  • Χρυσό Βραβείο «Προστασία Ζώων» στη Φιλοζωική Ομάδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο παρέλαβε ο κύριος Κωνσταντίνος Μπαλαμάτσιας, ταμίας της ομάδας
  • Αργυρό Βραβείο «Προστασία Ζώων» στην τοπική ομάδα της Κέρκυρας, Dog Days – Η ζωή στο Καταφύγιο, την οποία εκπροσώπησε η κυρία Νικολέτα-Χαραλαμπία Παναγιώτου, η αρχηγός της ομάδας
  • Αργυρό Βραβείο «Πρόσφυγες – Μετανάστες» στην Ευρωπαϊκή Έκφραση Ε.Κ.Π.Ε.ΘΕ., την οποία εκπροσώπησαν η κυρία Κατερίνα Ανδρωνά, η γενική διευθύντρια, ο κύριος Αθανάσιος Καρτσακάλης, ο συντονιστής της Μονάδας Β’ Εποπτευόμενων Διαμερισμάτων Ασυνόδευτων Ανηλίκων / ΚΦ 16+
  • Χρυσό Βραβείο «Συμπερίληψη» στο Τζάμπολ Αγάπης, το οποίο εκπροσώπησε ο κύριος Ιωάννης Τσουμπρής, ο ιδρυτής και πρόεδρος του φορέα
  • Αργυρό Βραβείο «Συμπερίληψη» στα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας της ΕΛΙΞ, το οποίο παρέλαβε η κυρία Χριστίνα Μηλιωρίδου, η συντονίστρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην ΕΛΙΞ
  • Αργυρό Βραβείο «Συμπερίληψη» στην Embrace All Athens Hub, την οποία εκπροσώπησε η κυρία Κέλλυ Μανούδη, η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού
  • Αργυρό Βραβείο «Τέχνες – Πολιτισμός» στην Πολιτιστική Ένωση Κρήσσες, την οποία εκπροσώπησε η Ειρηάννα Κλειδή, η ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια της Ένωσης
  • Αργυρό Βραβείο «Τέχνες – Πολιτισμός» στην Creative Icon Films, το οποίο παρέλαβαν ο κύριος Νικόλαος Κακωνάς, ο ιδρυτής της εταιρίας και κινηματογραφιστής, και η κυρία Καλλιόπη-Βίλλυ Κωτούλα, συνιδρύτρια
  • Χρυσό Βραβείο «Ψυχοκοινωνικές Υπηρεσίες» στον Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών ΚΕΦΙ, τον οποίο εκπροσώπησε η κυρία Ζωή Γραμματόγλου, η πρόεδρος του Συλλόγου

Τις τιμητικές διακρίσεις και τα βραβεία «Voluntary Action 2024» απένειμαν οι κύριοι/ες:

  • Δημήτρης Φυντάνης, Επικεφαλής του skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα
  • Ελισάβετ Καλαρούτη, Διευθύντρια Marketing, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα
  • Αλέξανδρος Κατσάνης, Υποδιευθυντής του Stent Web TV
  • Ερμίνα Γάκη, Συμβουλευτική Ψυχολόγος (ΜΑ), Διαχείριση Υγείας και Στρες (MSc), Health & Wellness Coach
  • Θεοδώρα Φούντα, Executive and Career Coach, University of Glasgow (MPhil), Certified Coach, University of Cambridge, UK
  • Δημήτριος Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος, ΑγροΝέα και AgroBus

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των παρακάτω:

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, PAGENEWS.GR, EDAILY, ERADIO, KARFITSA, BEATER.GR, STARTUPPER, EMEA, THATS LIFE,  BUSINESS NEWS.GR, TOURISM TODAY.GR, ART AND LIFE, PINK.GR, IΠΟΡΤΑ, ECOZEN.GR, SIGMA MEDIA GROUP, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, MONEYVIEW, CULPANREWS, UNITIES.GR, CSRNEWS.GR, HELLENIC MEDIA GROUP, BULLMP.COM, LET IT BE.GRTHE COLUMNIST, STENTORAS.GR, STENT, SETTLE.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

Continue Reading

Skywalker – Εργασία στην Ελλάδα

Career Path Youth στις 17 Μαΐου στο 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης

Επαγγελματικός προσανατολισμός και συμβουλευτική για μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αφορούν την εκπαίδευση, σε συνεργασία με το 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης – Εφέσιο διοργανώνει τη δράση Career Path Youth την Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρες 10:00-13:00 στον χώρο του σχολείου (Γενναδίου και Αγίων Σαράντα, Άγιος Δημήτριος).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Το Career Path Youth αποτελεί μια διά ζώσης εκπαιδευτική δράση σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη συμβουλευτική των μαθητών γυμνασίου και λυκείου. Βασικός στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η ενημέρωση των μαθητών γυμνασίου και των γενικών και επαγγελματικών λυκείων για το περιεχόμενο των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη διαδικασία εισαγωγής σε αυτές αλλά και τη διασύνδεση των σπουδών τους με τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Επιπλέον, η δράση Career Path Youth περιλαμβάνει συμβουλευτική σχετικά με τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους κατά την προετοιμασία για τις εξετάσεις αλλά και με τους τρόπους διαχείρισης του χρόνου και οργάνωσης της μελέτης των υποψηφίων.

Απευθύνεται σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς, υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς και σε εκπαιδευτικούς.

Κατά τη διάρκεια της δράσης Career Path Youth στις 17 Μαΐου στο 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης – Εφέσιο οι επισκέπτες και οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα εξής:

Από τις 10:00 έως τις 12:00 οι κύριοι Κώστας Κατασανέβας, Managing Director Career Gate και σύμβουλος εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας και Θανάσης Λέλες, επιστημονικός υπεύθυνος Career Gate και σύμβουλος εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας, θα ενημερώσουν το κοινό αναφορικά με την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, θα αναφερθούν στην επιλογή τύπου σχολείου, στα επιστημονικά πεδία, στην ελάχιστη βάση εισαγωγής, στους συντελεστές βαρύτητας, στη διεπιστημονικότητα, ενώ παράλληλα θα αναλύσουν τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις προοπτικές στην αγορά εργασίας, τη βιομηχανική επανάσταση και τη χρησιμότητα των δεξιοτήτων.

Από τις 12:15 έως τις 13:00 θα ακολουθήσει η θεματική της συμβουλευτικής διαχείρισης άγχους και χρόνου μελέτης, κατά τη διάρκεια της οποίας η κυρία Αναστασία Βρεττού, σύμβουλος σταδιοδρομίας (MSc), εκπαιδευτικός και επιστημονική συνεργάτιδα Εργαστηρίου Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας ΕΚΠΑ, θα απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα: Τι είναι το άγχος και πότε είναι παραγωγικό; Πώς το άγχος επίδοσης συνδυάζεται με τον φόβο αποτυχίας; Ποιες τεχνικές αντιμετώπισης άγχους μπορούν οι έφηβοι να χρησιμοποιούν; Ως έφηβος, πώς διαχειρίζομαι τον χρόνο μου και ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγω; Ο στόχος μου είναι S M A R T E R;

Στο site careerpathyouth.gr οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

Continue Reading

Skywalker – Εργασία στην Ελλάδα

Don’t drop | Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας 2024 15 και 16 Μαΐου, Σεράφειο Δήμου Αθηναίων

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα διοργανώνει το Don’t drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Δήμου Αθηναίων στο Σεράφειο συγκρότημα του Δήμου Αθηναίων.

Για δύο ημέρες, την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 19:00, το Σεράφειο Συγκρότημα θα φιλοξενήσει οργανισμούς και πρωτοπόρα project που υιοθετούν και εφαρμόζουν αποτελεσματικά τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Μέσα από μια κυκλική φιλοσοφία η οποία δεν είναι άπληστη και προστατεύει την κοινωνία από τη σπατάλη και τα απόβλητα, ο κυκλικός «τρόπος» παραγωγής και κατανάλωσης σκοπεύει στην ελαχιστοποίηση της χρήσης φυσικών πόρων και, ως οικονομική έννοια, προχωρά πέρα από τη βιώσιμη ανάπτυξη και την πράσινη οικονομία στοχεύοντας στη βιώσιμη διαχείριση πρώτων υλών και ενέργειας.

Στόχοι του φεστιβάλ είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση κάθε πολίτη σχετικά με την αναγκαιότητα ενσωμάτωσης των αρχών της κυκλικής οικονομίας στην καθημερινότητά μας, όπως αυτές αποτυπώνονται σε κάθε πτυχή της: επαναχρησιμοποίηση (reuse), ανακύκλωση (recycle), επανασχεδιασμός (redesign), ανακατασκευή (remanufacture), ελαχιστοποίηση (reduce) και ανάκτηση (recover).

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε μαθητές σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε φοιτητές και σπουδαστές, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ το πρόγραμμά του περιλαμβάνει πολλές πρωτότυπες δράσεις, όπως:

  • Δράση ανακύκλωσης: «Το χαρτόκουτο» από τη συγγραφέα Ζωή Χασιώτη
  • Ανακύκλωση συσκευών από την «Electrocycle»
  • Παιχνίδι ενηλίκων: «Παιχνίδι επιχειρηματικότητας με όρους Κυκλικής Οικονομίας», διοργάνωση του Πράσινου Ταμείου και του προγράμματος Circular Greece
  • Δημιουργικά εργαστήρια για μαθητές: «Φτιάχνω σελιδοδείκτες από υφάσματα», «Κατασκευή υφασμάτινου πορτοφολιού» από τη 3Quarters, «Η αξία του να μην πετάς – Μουσείο Σκουπιδιών» από το Save Your Hood Greece, «Εργαστήριο κομποστοποίησης» από την InCommOn και πολλά άλλα
  • All-day workshop: «Repair spot – Bring Your Own Device: επισκευή και επαναχρησιμοποίηση παλιών υπολογιστών» από την Κοιν.Σ.Επ. «Επανεκκίνησις», «Upcycling ρούχων» από το Elis Made it και το ΜιΑΖω
  • Εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά με θέμα τη σπατάλη τροφίμων από την ομάδα του «Μπορούμε»
  • Έκθεση «Trash Art» από τους δημιουργούς Χρήστο Κοντόπουλο και Σοφία Τσαμπαρά
  • Ενημερωτικές ομιλίες από φορείς οι οποίοι προάγουν την κυκλική συνείδηση
  • Δωρεές έργων από ανακυκλώσιμα υλικά
  • Έκθεση των project κυκλικής οικονομίας
  • Πολλά καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το https://dontdrop.gr/.

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας:

  • παλιά πανάκια (από παλιά ρούχα) για τα workshop
  • τα παλιά ρούχα ή παπούτσια σας για τους κάδους ανακύκλωσης
  • τις παλιές μπαταρίες σας, χαλασμένα tablet και υπολογιστές
  • και τέλος, πολλή όρεξη και χαμόγελα!

 

Επιπλέον, μπορείτε να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή στο Facebook Event Don’t drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας.

Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την Aιγίδα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Χώρος φιλοξενίας: ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Υποστηρικτές: ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, CIRCULAR GREECE, ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, I-BEC INTERBALKAN ENVIRONMENT CENTER

Χορηγοί Επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, VORIA.GR, EDAILY,            ERADIO, STARTUPPER, BUSINESS VOICE, GREEN AGENDA.GR, OTAVOICE.GR, BEATER.GR, TOURISMTODAY.GRART & LIFE, WATER & WASTE, ENERGY PRESS, CSRNEWS.GR, SIGMA MEDIA GROUP, MAGAZINE BUILDING GREEN, PINK.GR, INFOCOM.GR, BIOENERGYNEWS, ΙΠΟΡΤΑ, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, STENT, STENTORAS.GR, SETTLE.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING