Connect with us

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης, Έλληνας επιχειρηματίας μιλά για το χρηματιστήριο ακινήτων εν μέσω κορωνοϊού

Το ξέσπασμα του κοροναϊού κατάφερε να επηρεάσει πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του τομέα των ακινήτων, όπως δήλωσε ο Βασίλης Μηλιώνης. Επί του παρόντος, η αγορά ακινήτων πλήττεται πολύ σκληρά από αυτήν την τρομερή πανδημία. Πολλοί κλάδοι ακινήτων πλήττονται περισσότερο, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ και πολλές άλλες επιχειρήσεις ψυχαγωγίας που δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω των κανονισμών που έχουν εκδοθεί από την εμφάνιση του ιού.

Εκτός από αυτούς τους τομείς ακινήτων, το λιανικό εμπόριο και η στέγαση, καθώς και οι πολυτελείς κατοικίες, επηρεάζονται επίσης αρνητικά από την πανδημία. Ο Βασίλης Μηλιώνης, Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής δήλωσε ότι η επίδραση του ιού θα ποικίλει ανάλογα με τον τύπο του τομέα και τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Η οικονομική επιβράδυνση θα ποικίλει επίσης από  χώρα σε χώρα.

Ένα από τα πράγματα που επηρεάζει η πανδημία είναι το χρηματιστήριο. Γενικά το κλίμα λόγω του ιού δεν είναι καλό. Ωστόσο, την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, υπήρξε μια εκπληκτική θετική αλλαγή στα διεθνή χρηματιστήρια, κυρίως λόγω του ότι η Federal Reserve ξεκίνησε την διάθεση κονδυλίων για την ενίσχυση της αμερικανικής αγοράς μεταξύ αυτών και της αγοράς ακινήτων. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ο κ. Μηλιώνης αποφάσισε να πραγματοποιήσει επενδύσεις στον τομέα αυτόν την περίοδο της πανδημίας.

Ο δείκτης Dow Jones κέρδισε 11,4%, δηλαδή περίπου 2.113 μονάδες. Το FTSE σημείωσε επίσης το υψηλότερο κέρδος των 452 πόντων. Κέρδισε αύξηση 9%. Λόγω αυτής της αύξησης, η αγορά της Ασίας κέρδισε επίσης πολλά μέσα σε μια νύχτα. Ο Χανγκ Σενγκ στο Χονγκ Κονγκ σημείωσε αύξηση 4,46%. Η αυστραλιανή αγορά αυξήθηκε επίσης κατά 4,17%. Συνολικά, υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο χρηματιστήριο. Εξαιτίας αυτού, ο Βασίλης Μηλιονής συμβουλεύει πολλούς επενδυτές να είναι σε επιφυλακή λόγο του ότι πιστεύει πως οι ευκαιρίες θα αυξηθούν με τη βοήθεια της κυβερνητικής  στήριξης που βρίσκεται σε εξέλιξη  για την καταπολέμηση της πανδημίας του κοροναϊού.

«Οι επενδυτές θα πρέπει να επενδύσουν τα χρήματά τους όταν οι αγορές στην παγκόσμια χρηματοδότηση αρχίζουν να αυξάνονται», δήλωσε ο Βασίλης Μηλιώνης. Είπε επίσης ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι αισιόδοξοι για τις επιχειρήσεις τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Η οικονομική στήριξη των αγορών απ’ την πανδημία του κορονοϊού θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να συνεχίσουν να επιβιώνουν. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ενθαρρύνει τους επενδυτές ενώ ταυτόχρονα πρέπει να παραμένουμε προσεκτικοί και αισιόδοξοι.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας, επενδυτής ακινήτων και επιχειρηματίας.  Το ενδιαφέρον του εστιάζεται στον πολυτελή τουρισμό με το τελευταίο του κατασκευαστικό έργο προϋπολογισμού πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ να λαμβάνει χώρα στην περιοχή της Κρήτης.

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Business

Στα χαρτιά… επενδύσεις, στα μπετά παρανομίες: Το ξενοδοχείο COCO-MAT υπό κατεδάφιση

Έξι χρόνια μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ, το αυθαίρετο πεντάστερο κάτω από την Ακρόπολη οδηγείται σταδιακά σε κατεδάφισ

Το πολυτελές «οικολογικό» ξενοδοχείο που διαφημίστηκε ως πρότυπο βιωσιμότητας και αρχιτεκτονικής, αποδεικνύεται τελικά υπόδειγμα πολεοδομικής αυθαιρεσίας. Το COCOMAT Athens BC, ιδιοκτησίας της Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ του ομίλου Ευμορφίδη, καλείται πλέον να γκρεμίσει ό,τι έκτισε παράνομα, καθώς ξεκινά η διαδικασία κατεδάφισης των τελευταίων ορόφων που επισήμως κρίθηκαν κατεδαφιστέοι από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ένα επενδυτικό «success story» απογυμνώνεται και μετατρέπεται σε τεχνικό πρόβλημα… με θέα την Ακρόπολη.

Ξενοδοχείο με… «παραθυράκι» στον πολεοδομικό κώδικα

Η υπόθεση του COCO-MAT Athens BC στη Φαλήρου 5, δίπλα στο Μουσείο της Ακρόπολης, είναι μια ιστορία επενδυτικής αλαζονείας, θεσμικής ολιγωρίας και πολεοδομικής αυθαιρεσίας. Το κτίριο, ιδιοκτησίας της Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ, περιλαμβάνει υπερβάσεις καθ’ ύψος που ξεπέρασαν τα νόμιμα 24 μέτρα, οδηγώντας σε μερική ανάκληση της οικοδομικής άδειας ήδη από το 2019.

Από τότε, και παρά την τελεσίδικη κρίση του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι αυθαίρετοι όροφοι παρέμεναν ανέγγιχτοι. Μέχρι σήμερα.

Ανοίγει ο δρόμος για την κατεδάφιση – Ξεκινά ο διαγωνισμός για τη μελέτη

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ανακοίνωσε την προκήρυξη διαγωνισμού για τη μελέτη κατεδάφισης των αυθαιρέτων κατασκευών. Το έργο περιλαμβάνει:

  • Κατεδάφιση των ορόφων 8ου, 9ου και 10ου

  • Τμήμα του 7ου ορόφου

  • Το δώμα και το rooftop bar, το οποίο έχει ήδη σφραγιστεί από το υπουργείο Τουρισμού

Η μελέτη, προϋπολογισμού 587.179 ευρώ + ΦΠΑ, αφορά στην τεχνική και στατική τεκμηρίωση για την ασφαλή αποξήλωση των παράνομων κατασκευών σε ένα ενεργό κτήριο. Το χρονοδιάγραμμα αγγίζει τους 18 μήνες, ενώ η ημερομηνία λήξης των προσφορών ορίστηκε για τις 20 Μαΐου.

Η Μπλε Κέδρος μετρά ζημίες

Η κατεδάφιση δεν είναι μόνο ζήτημα πολεοδομικής νομιμότητας, αλλά και βαρίδι για τα οικονομικά της Μπλε Κέδρος. Η αποτίμηση του ακινήτου της Φαλήρου 5 έχει ήδη υποστεί μεγάλη απομείωση, από 14,5 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2023, στα 11,89 εκατ. ευρώ, δηλαδή απώλεια σχεδόν 3 εκατ. ευρώ σε λίγους μήνες.

Και ενώ οι προσφυγές της εταιρείας συνεχίζονται, οι αριθμοί μιλούν: η επένδυση που άλλοτε αποτελούσε το 13% των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, πλέον περιορίζεται στο 9%. Το «πράσινο» αφήγημα του ομίλου COCO-MAT δεν κατάφερε να κρύψει την πολεοδομική παγίδα στην οποία εγκλωβίστηκε.

Και νέα μονάδα στην ίδια οδό – Με παλιά βαρίδια στις αποσκευές

Την ίδια ώρα, η Μπλε Κέδρος «τρέχει» το δεύτερο ξενοδοχειακό της project, επίσης επί της οδού Φαλήρου, στους αριθμούς 22-22β. Με κόστος 16,7 εκατ. ευρώ και «πράσινες» προδιαγραφές Gold Leed, η μονάδα των 113 δωματίων στο Κουκάκι προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2025.

Όμως η βαριά σκιά της Φαλήρου 5 απλώνεται ήδη πάνω από το νέο ακίνητο. Το ερώτημα που μένει είναι αν το νέο εγχείρημα θα σεβαστεί το αστικό και πολιτιστικό περιβάλλον – ή αν το όνομα COCO-MAT θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για τους λάθος λόγους.

Continue Reading

Business

Η Golden Home ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη FinThesis για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών της

Η Golden Home Real Estate, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον τομέα του real
estate, ανακοινώνει με χαρά τη νέα της συνεργασία με τη FinThesis,
διαμεσολαβητή έκδοσης στεγαστικών δανείων, μέλος του Ομίλου DoValue.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία στοχεύει στη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων
για αγορά κατοικίας, παρέχοντάς τους εξειδικευμένη καθοδήγηση και πρόσβαση σε
εξατομικευμένες λύσεις χρηματοδότησης. Μέσω της FinThesis, οι υποψήφιοι
αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν και να αποκτήσουν το
κατάλληλο στεγαστικό δάνειο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις οικονομικές
τους δυνατότητες.

Ο κ. Νίκος Γαλάτης, Ιδιοκτήτης & CEO της Golden Home Real Estate, δήλωσε:

“Στην Golden Home, η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας
ολοκληρωμένες λύσεις για την αγορά του νέου τους σπιτιού. Η συνεργασία μας με
τη FinThesis έρχεται να καλύψει ένα κρίσιμο κομμάτι της διαδικασίας, παρέχοντας
άμεση και αξιόπιστη υποστήριξη στη στεγαστική χρηματοδότηση. Είμαστε βέβαιοι
ότι αυτή η συνεργασία θα συμβάλει καθοριστικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση
όσων αναζητούν το ιδανικό τους ακίνητο.”

Ο κ. Ανδρέας Πρωτόπαπας, CEO της FinThesis, ανέφερε: “Η FinThesis
δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές ακινήτων
διαφανείς και αξιόπιστες λύσεις χρηματοδότησης, απλοποιώντας τη διαδικασία
λήψης στεγαστικού δανείου. Η συνεργασία μας με τη Golden Home, έναν ηγέτη
στην ελληνική αγορά real estate, αποτελεί σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση
αυτή. Μαζί, διευκολύνουμε τους πελάτες να αποκτήσουν το σπίτι που επιθυμούν,
με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.”

Η Golden Home συνεχίζει να επενδύει σε στρατηγικές συνεργασίες που ενισχύουν
την εμπειρία των πελατών της και προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για την
αγορά ακινήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Golden Home Real Estate
+302144069720
info@goldenhome.gr
www.goldenhome.gr

Continue Reading

Business

#JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου-Δέλτα

To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τους Δήμους Ωραιοκάστρου και Δέλτα διοργανώνει το #JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου-Δέλτα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 στο 2ο ΓΕ.Λ. Ωραιοκάστρου και ώρες 17:00-21:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το #JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου-Δέλτα απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

  • 17:00-17:15, Χαιρετισμοί
  • 17:15-18:15, Μπάμπης Μιχαηλίδης, Ιδρυτής της Poetic-Intelligence-for-Leaders, Personal Branding: Πώς να προωθώ τον εαυτό μου
  • 18:15-19:15, Κλέαρχος Κωνσταντίνος Σταματουλάκης, Ψυχολόγος, Διαχείριση εργασιακού άγχους
  • 19:15-20:15, Χρυσοπηγή Βαρδίκου,Οικονομολόγος – Σύμβουλος Μάρκετινγκ, Social media και αναζήτηση εργασίας
  • 20:15-21:15, Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς, Sales & Business Coach, Αλλαγή καριέρας σε κάθε ηλικία

Ακόμη, ως παράλληλες δράσεις θα προσφέρονται:

  • Επαγγελματικός προσανατολισμός by LABORA
  • CV & Interview Tips by IASIS | At Work

Ταυτόχρονα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες των οποίων οι εκπρόσωποι θα διεξάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου-Δέλτα μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-oraiokastro-delta στην αντίστοιχη φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

 

 

Continue Reading

Business

#JobDay Αφετηρία – IASIS At Centro από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα σε συνεργασία με το IASIS At Centro διοργανώνει το #JobDay Αφετηρία την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις εγκαταστάσεις της ΑμΚΕ IASIS (28ης Οκτωβρίου 68 & Κότσικα 2, Αθήνα) και ώρες 11:00–14:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Tο #JobDay Αφετηρία – IASIS At Centro πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ξάδερφος Skywalker» και πρόκειται για μια ημερίδα που περιλαμβάνει εργαστήρια ανάπτυξης ατομικών δεξιοτήτων. Η δράση απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του, δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

11:00-11:15: Εγγραφές

11:15-12:00:    Τεχνικές αναζήτησης εργασίας, Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

12:00-12:15: Διάλειμμα – Καφές

12:15-13:00: Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, Ελένη Παπαδάκη, Σύμβουλος καριέρας

13:00-13:15: ΔιάλειμμαΕλαφρύ γεύμα

13:15-14:00: Tips για συνέντευξη, Μαρία Ζαρωτιάδου, Managing Director της Plan of Business και της Plan Career by Plan of Business

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Αφετηρία – IASIS At Centro  μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-afetiria-iasis-at-centro-forma-symmetoxis στην αντίστοιχη φόρμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

Continue Reading

Business

Περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας για όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες σε περιμένουν στο #JobDay Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, διοργανώνει το #JobDay Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 από τις 10:00 έως τις 16:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Το #JobDay Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν, με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά, να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

  • 10:00-10:30, Χαιρετισμοί
  • 10:30-11:30, Δάφνη Γαλογαύρου, Σύμβουλος Απασχόλησης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων – Φιλόλογος, Οδηγίες σύνταξης βιογραφικού σημειώματος
  • 11:30-12:30, Μαρία Γραμματικοπούλου, Employability Counselor at ActionAid Hellas, Social media και αναζήτηση εργασίας
  • 12:30-13:30, Γιάννης Χαρχαντής, Ιδρυτής του Infinity Greece, Elevator pitch: Πώς να παρουσιάζομαι σε 1 λεπτό
  • 13:30-14:30, Καλλιόπη Κουκλατζή, Σύμβουλος Καριέρας στην «Employ Edu – Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας», Περιζήτητες δεξιότητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας
  • 14:30-15:30, Ευάγγελος Σιδέρης, Life & Business Coach, Μέλος IPD, Αλλαγή καριέρας σε κάθε ηλικία: Πώς να τα καταφέρω

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις εξής παράλληλες δράσεις:

  • Career & LinkedIn tips by Employ edu
  • Προσωπικό coaching by HCCMA
  • Interview tips by Labora

Ταυτόχρονα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες των οποίων οι εκπρόσωποι θα διεξάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία. Περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας για όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες περιμένουν τους υποψηφίους!

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-kordelio-evosmos στην αντίστοιχη φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

Continue Reading

Business

#JobDay Δήμου Καβάλας

To skywalker.gr  – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας διοργανώνει το #JobDay Δήμου Καβάλας τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 στη «Μεγάλη Λέσχη Καβάλας», Κύπρου 12-14 (Καβάλα), και ώρες 10:30-15:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Το #JobDay Δήμου Καβάλας απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και συγκεντρώνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

  • 10:00-10:30, Χαιρετισμοί
  • 10:30-11:30, Γιώργος Θερίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, Συνέντευξη επιλογής προσωπικού
  • 11:30-12:30, Απόστολος Φωτιτζίδης, Personal & Business Strategist, Social media και αναζήτηση εργασίας
  • 12:30-13:30, Άσπα Καρποζήλου, Career and Business Coach, Personal Branding: Πώς να προωθήσω τον επαγγελματικό εαυτό μου
  • 13:30-14:30, Σταύρος Αμοιράς, Συνιδρυτής – Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της εταιρίας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Ποιες δεξιότητες απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας
  • 14:30-15:30, Θεράπων Φάκας, Σύμβουλος Ανάπτυξης & Επικοινωνίας, Life & Business Coach, Αλλαγή καριέρας σε κάθε ηλικία: Πώς;

Ακόμη, ως παράλληλη δράση εξατομικευμένης υποστήριξης θα προσφέρονται:

  • CV tips by ΚΔΒΜ Μητάκος Χαράλαμπος
  • Interview tips by Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών (Δήμος Καβάλας)
  • Coaching by HCCMA
  • Job searching by Apopsi Consulting

Ταυτόχρονα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες των οποίων οι εκπρόσωποι θα διεξάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Δήμος Καβάλας μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-kavala2024 στην αντίστοιχη φόρμα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING