Connect with us

Travel

Μαντέψτε: Ποιος είναι ο στυλίστας που επιμελείται το λουκ της Μαρίνας Πατούλη; Τι αποκάλυψε στο Celebrity Travel και στον Νίκο Κοκλώνη;

«Πως πάω ντυμένη στο σχολείο για μάθημα; Σίγουρα όχι με τα φτερά». Η Μαρίνα Πατούλη αυτοσαρκάζεται και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας στον Νίκο Κοκλώνη στο ονειρικό Μπουένος Άιρες.

Δεν του αρέσουν οι εύκολοι προορισμοί, ούτε οι εύκολοι και αναμενόμενοι καλεσμένοι. Ο Νίκος Κοκλώνης στο Celebrity Travel έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά με προορισμούς και καλεσμένους που κάνουν τη διαφορά στην ελληνική τηλεόραση.

Στην εκπομπή του διάσημοι Έλληνες αποκαλύπτουν έρωτες, κόντρες και άγνωστες προσωπικές τους στιγμές, με χαρακτηριστική άνεση, αφού ο Νίκος Κοκλώνης τους ταξιδεύει στα πιο όμορφα μέρη και βρίσκει πάντα τον τρόπο να τους κάνει να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους και να του μιλούν όπως θα έκαναν σε έναν παλιό, καλό φίλο.

Στον τέταρτο κύκλο της αγαπημένης ταξιδιωτικής εκπομπής που κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του OPEN αυτή την Πέμπτη, πρώτη καλεσμένη του Νίκου είναι η σαρωτική και χειμαρρώδης Μαρία Πατούλη.

Η εντυπωσιακή «πρώτη κυρία» της περιφέρειας Αττικής και στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δήμο Αμαρουσίου κάνει τηλεοπτικό «ποδαρικό» στο Celebrity Travel ακολουθώντας τον Mr Travel στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, το όμορφο Μπουένος Άιρες, με διάθεση να μιλήσει για όλους και για όλα. Θα τη δούμε να χορεύει στους δρόμους της πόλης με τον Νίκο, να μιλά για την καθημερινότητά της ως καθηγήτρια φιλόλογος, να ξετυλίγει τη σχέση της με τον μονάκριβο γιο της, αλλά και με το σύζυγό της –περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη-, με τον οποίο διαφώνησαν όταν εκείνος έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής του δήμου Αμαρουσίου σε άλλον υποψήφιο και την βρήκε «απέναντι».

Η Μαρίνα Πατούλη με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη διακρίνει μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για όσα την ενώνουν και όσα τη «χωρίζουν» με τον εδώ και 30 χρόνια σύζυγό της, εξηγεί γιατί ένιωσε άβολα όταν ο γιος της έγινε θύμα bullying σε συνέχεια της δημοσιοποίησης φωτογραφιών από το «χρυσό σαλόνι» του σπιτιού τους και μιλά για το πολυσυζητημένο στυλ της.

Πώς ένιωσε όταν το καρέ της κούρεμα έγινε πρώτο θέμα στα σάιτ; Τι φορά όταν πηγαίνει στο σχολείο για μάθημα; Πως σχολιάζουν οι μαθητές της καυστικά δημοσιεύματα που την αφορούν; Πώς νιώθει που τα Μέσα αγαπούν να σχολιάζουν τις ενδυματολογικές της επιλογές; Είναι προχωρημένη ή συντηρητική; Ποιος είναι ο στυλίστας της; Πόση ώρα αφιερώνει στο να περιποιείται τον εαυτό και την εμφάνισή της; Θα προτιμούσε ο Γιώργος Πατούλης να είχε διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων αντί για την περιφέρεια Αττικής; Ποιες είναι οι δικές της πολιτικές βλέψεις;

Η Μαρίνα Πατούλη δεν μασάει ποτέ τα λόγια της. Με το χέρι στην καρδιά μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για όλα, λίγο πριν το μεγάλο τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε λίγους μήνες.

Η πρεμιέρα του Celebrity Travel έρχεται αυτή την Πέμπτη 17/10, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αμέσως μετά από το πρώτο live show του X factor στο OPEN.   

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Travel

Σταματάει τα ταξίδια ο Νίκος Κοκλώνης, με ευθύνη απέναντι σε συνεργάτες και καλεσμένους

Το τελευταίο νέο επεισόδιο του CelebrityTravel θα παίξει στο OPEN αυτή την Κυριακή, καθώς οι εξελίξεις με τη νόσο του κορωνοϊού είναι ραγδαίες και ο παρουσιαστής και παραγωγός ακύρωσε όλα τα προγραμματισμένα ταξίδια που είχε τις επόμενες ημέρες, σε σχετικά κοντινούς προορισμούς -καθώς τα υπερατλαντικά ταξίδια πλέον ήταν εκτός προγράμματος λόγω των γυρισμάτων για το σόου J2US. Όπως έγραψε ο ίδιος στα σόσιαλ: “Η κήρυξη πανδημίας για τον Covid-19 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αλλάζει άρδην τα δεδομένα σε όλο τον πλανήτη. Αναλογιζόμενος της ευθύνη μου απέναντι στους συνεργάτες μου, τους καλεσμένους μας και φυσικά το κοινωνικό σύνολο, είμαι αναγκασμένος να αναστείλω τα προγραμματισμένα ταξίδια του CelebrityTravel. Ελπίζω τα δεδομένα να μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε και στηρίζουμε τα τελευταία 4 χρόνια”.

Ο Νίκος Κοκλώνης στο σόου Just The 2 OfUs που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο ήταν και ο πρώτος παραγωγός στην τηλεόραση, σε συνεργασία με το κανάλι,  που αποφάσισε να παύσει την προσέλευση κοινού στο σόου, κάτι που στη συνέχεια ακολούθησαν και τα άλλα κανάλια. Λίγες μέρες μετά ο Π.Ο.Υ κήρυξε πανδημία. Για την ιστορία, η τελευταία φορά που ο Π.Ο.Υ κήρυξε πανδημία ήταν το 2009 με τη γρίπη Η1Ν1. Μέχρι σήμερα εξαιτίας του COVID-19 έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 4.300 άνθρωποι, με τον πρώτο θάνατο σήμερα και στη χώρα μας. 

 

Continue Reading

Travel

CELEBRITY TRAVEL: Ο Νίκος Κοκλώνης με καλεσμένο τον ράπερ Ύπο σε ρυθμούς «New York, New York»!

Ο Νίκος Κοκλώνης με καλεσμένο τον ράπερ Ύπο μπαίνει σε ρυθμούς «New York, New York» και ανακαλύπτει τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία της πιο γιορτινής μητρόπολης!

Μια μαγική βόλτα στη Χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη θα μας πάει ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ της Κυριακής. Ο Φρανκ Σινάτρα τραγουδά «New York» και η πόλη ζει τις γιορτές στο έπακρο, καθώς κάθε της γωνιά μεταμορφώνεται σε παιδική χαρά για μικρά και μεγάλα παιδιά. Σαν σε κινηματογραφική ταινία…

Καλεσμένος του στο ξεχωριστό αυτό γιορτινό ταξίδι, ο πατέρας της trap Υπο (aka Υποχθόνιος), σε μια περιήγηση που κρύβει πολλές εκπλήξεις -όπως και ο καιρός, αφού ήλιος, βροχή και χιόνι εναλλάσσονται, κάνοντας το κινηματογραφικό σκηνικό ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Ο Mr Travel και ο Ύπο περπατούν στη στολισμένη 5th Avenue, τον πιο διάσημο εμπορικό δρόμο του πλανήτη, κάνουν στάση στις εμπνευσμένα στολισμένες βιτρίνες που θυμίζουν έργα τέχνης και συνεχίζουν στην καρδιά της Χριστουγεννιάτικης μητρόπολης, το Ροκφέλερ Σέντερ, όπου το υπερμεγέθες έλατο φέτος στολίστηκε και φωταγωγήθηκε για 87η χρονιά.

Η εορταστική περίοδος στη Νέα Υόρκη είναι ένα live υπερθέαμα. H Times Square γίνεται ακόμα πιο λαμπερή, ενώ οι ουρές των τουριστών που περιμένουν υπομονετικά για ένα εισιτήριο για τις παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ είναι ατελείωτες. Όταν μιλάμε όμως για το απόλυτο χριστουγεννιάτικο θέαμα αυτό δεν είναι άλλο από αυτό που προσφέρουν οι θρυλικές Rockettes και το κλασικό πια σόου τους στο Radio City -όπου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1932 και φέτος θα γιορτάσουν 88 χρόνια επιτυχίας!

Στη Νέα Υόρκη κάθε γωνιά είναι κι ένα σκηνικό αγαπημένης ταινίας, με κίνηση, χρώμα και μουσικές στο πνεύμα των ημερών, που «ξεχειλίζουν» από πολυκαταστήματα και εστιατόρια. Ο Mr Travel ξεναγεί τον καλεσμένο του στα must της πόλης: το Παγοδρόμιο στο Bryant Park πίσω από την εμβληματική Δημοτική Βιβλιοθήκη, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου στο παλιό World Trade Center και το σταθμό εκεί που πλέον βρίσκεται ένα νέο θεαματικό εμπορικό κέντρο στο One Zero.

Νίκος και Ύπο… ανάβουν το δέντρο στο ιστορικό The Plaza Hotel και διασχίζουν τη Brooklyn Bridge που συνδέει το Μανχάταν με το Μπρούκλυν και δεν είναι απλά ένα χαρακτηριστικό σύμβολο της πόλης, αλλά και η πιο πολυφωτογραφημένη γέφυρα στον κόσμο.

Ο Νίκος Κοκλώνης οδηγεί τον Υποχθόνιο σε μια γειτονιά της Chinatown και στο πιο διάσημο κοσμηματοπωλείο για ράπερς. Δοκιμάζουν chains & grillz και μπαίνουν στο κλίμα της πόλης που γέννησε το hip-hop. Με φόντο του ουρανοξύστες του Μανχάταν, ο Ύπο με διάθεση κουλ και χωρίς περιστροφές μιλά για όλα. Για τις κόντρες των ράπερς, την παγκόσμια δύναμη του trap, για την αντιπαράθεση με τον Sin Boy με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο τραγούδι «Μαμά» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αλλά και για τα επόμενα τραγούδια που έχει γράψει. Το πρώτο θα το ακούσουμε όταν ο Ύπο με τον Νίκο Κοκλώνη θα ραπάρουν μαζί μπροστά στην κάμερα παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το νέο κομμάτι του Υποχθόνιου.

Ο Νίκος Κοκλώνης μας συστήνει τη Νέα Υόρκη στην πιο συναρπαστική εκδοχή της, πασπαλισμένη με τη μαγεία των γιορτών, καθώς τα Χριστούγεννα στην αμερικάνικη μητρόπολη είναι αγαπημένη εποχή.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=7f4BAK8N-To

Celebrity Travel στη Νέα Υόρκη αυτή την Κυριακή στις 20.00 στο OPEN.

#CelebrityTravelGr

#OpenTv

Continue Reading

Travel

Δοκιμασία-πρόκληση στον παγετώνα Περίτο Μορένο για τον Νίκο Κοκλώνη και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο!

Το συναρπαστικό ταξίδι του Νίκο Κοκλώνη με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη Αργυρόπουλο συνεχίζεται και αυτή την Πέμπτη.

Το Celebrity Travel φτάνει στον διάσημο μπλε παγετώνα Περίτο Μορένο, στο Εθνικό Πάρκο των Παγετώνων στην επαρχία της Σάντα Κρουζ της Αργεντινής, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Παταγονίας. Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει. Ο Νίκος Κοκλώνης με τον καλεσμένο του Δημήτρη Αργυρόπουλο βρίσκονται αντιμέτωποι με μια νέα περιπέτεια-πρόκληση: Μini trekking στον παγετώνα, φορώντας crampons (ειδικά παπούτσια με καρφιά) για να δουν από κοντά τις περίφημες γαλάζιες λίμνες.

Η εξερεύνηση της Παταγονίας συνεχίζεται περνώντας στα σύνολα της Χιλής, με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Δημήτρη Αργυρόπουλου να διασχίζουν τον εθνικό αυτοκινητόδρομο Route 40, μήκους 5.194 χιλιομέτρων.

Στην περιοχή της Τελευταίας Ελπίδας μπαίνουν για τα καλά στους ρυθμούς της Χιλιανής Παταγονίας. Γκάουτσος πάνω σε άλογα οδηγούν κοπάδια χιλιάδων προβάτων, με τους κόνδορες των Άνδεων να πετούν πάνω από τα κεφάλια τους. Μοναδικές εικόνες στην απέραντη στέπα, με τις χαρακτηριστικές αχανείς φάρμες με κοπάδια βοοειδών και γουανάκο. Όλα αυτά πριν καν φτάσουν στο «διαμάντι της Χιλής», το εθνικό πάρκο Torres del Paine -τον διασημότερο ορειβατικό προορισμό στη χώρα.

Εκεί, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μοιράζεται με τον Νίκο Κοκλώνη τα επόμενα σχέδιά του. Πόσο κοντά βρίσκεται σε ένα τρίτο γάμο; Θέλει να γίνει ξανά πατέρας; Ποια πρόσωπα της τηλεόρασης τον έχουν κερδίσει; Θα έκανε εκπομπή μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου; Και για ποιο λόγο τσακωνόταν καθημερινά με τον Πέτρο Κωστόπουλο την εποχή που συνεργάζονταν;

Μια συνέντευξη χείμαρρος στον Νίκο Κοκλώνη, από την καρδιά της επιβλητικής Παταγονίας, αυτή την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 00.45 μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.

#CelebrityTravel

#OpenTv

Continue Reading

Travel

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Μαρίνα Πατούλη ταξιδεύουν στο Μπουένος Άιρες στην πρεμιέρα του Celebrity Travel!

Για 4η τηλεοπτική χρονιά, ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει μαζί με αγαπημένους celebrities σε όλο τον κόσμο.

Περιηγήσεις απολαυστικές σε προορισμούς με ιστορία αιώνων, περιπετειώδη ταξίδια-ζωής σε εξωτικά μέρη, ανατρεπτικές συναντήσεις, εκ βαθέων εξομολογήσεις και προσωπικές αποκαλύψεις είναι τα βασικά «συστατικά» του Celebrity Travel που επιστρέφει δυναμικά στο OPEN, πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη φορά.

Ένα ταξίδι γίνεται αξέχαστη εμπειρία όταν έχεις μαζί σου έναν travel expert, όπως ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Mr Travel μας ξεναγεί σε ονειρικούς προορισμούς, παρουσιάζοντάς μας μια ιδιαίτερη πλευρά κάθε τόπου που επισκέπτεται, με τη ματιά του insider.

Αυτή την Πέμπτη ο Celebrity Travel γύρος του κόσμου ξεκινά με ένα ταξίδι στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή.

Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την πληθωρική και χειμαρρώδη Μαρίνα Πατούλη ακολουθούν τα ίχνη της θρυλικής Εβίτα Περόν και ανακαλύπτουν μια ιδιαίτερα γοητευτική όψη της πόλης, επιφυλάσσοντάς μας μια σειρά από εκπλήξεις.

-Νίκος και Μαρίνα, επισκέπτονται πιο ιστορικό καφέ της πόλης, που διατηρεί αναλλοίωτη την ατμόσφαιρα του 19ου αιώνα, το Καφέ Tortoni.

-Ανατρέχουν στην πολυτάραχη ιστορία της Πλατείας Μαϊου.

-Ζωντανεύουν τη μνήμη της Εβίτας Περόν και την εικόνα της στο μπαλκόνι της Casa Rosada να απευθύνεται στα πλήθη.

-Ακολουθούν όλη την πορεία της από τα δύσκολα και φτωχικά παιδικά χρόνια στην επαρχία της Αργεντινής μέχρι τη θέση της πρώτης κυρίας, μέσα από μια ξενάγηση στο Μουσείο που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της και φιλοξενεί προσωπικά της αντικείμενα, ιστορικές φωτογραφίες και ντοκουμέντα.

-Επισκέπτονται τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Μπουένος Άϊρες και το Μαυσωλείου του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που απελευθέρωσε την Αργεντινή, τη Χιλή και το Περού.

Μετά από μια συναρπαστική περιήγηση στο χθες, σειρά έχει το πιο μοντέρνο και μποέμ κομμάτι του Μπουένος Άιρες, με αφετηρία μια περιήγηση στη συνοικία Παλέρμο. Η γειτονιά του Μπόρχες είναι η αγαπημένη των καλλιτεχνών, των σχεδιαστών και των hipsters. Τα πολύχρωμα γκραφίτι και η αισθησιακή ατμόσφαιρα της πόλης παρασύρουν το Νίκο Κοκλώνη και τη Μαρίνα Πατούλη σε… χορευτικές περιπέτειες.

H Μαρίνα Πατούλη σε μια συνέντευξη από καρδιάς, απαντά χωρίς φόβο και πάθος ακόμα και στις πιο «δύσκολες» ερωτήσεις.

-Ποιος είναι ο πιο δύσκολος ρόλος της ζωής της;

-Ποιες είναι οι πολιτικές της φιλοδοξίες;

-Τι την ώθησε σε «πολιτικό αντάρτικο» και βρέθηκε «απέναντι» από το σύζυγό της, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη;

Η Μαρίνα Πατούλη αποκαλύπτει στον Νίκο το bulling που υπέστη ο γιός της με αφορμή τη φωτογράφηση στο “χρυσό σπίτι”, ενώ μιλά για το πρότυπο της Εβίτα Περόν που την αγγίζει και τη συγκινεί.

Αυτή την Πέμπτη αμέσως μετά το live του Χ Factor στις 01.00…

Πρεμιέρα για το Celebrity travel με τον Νίκο Κοκλώνη στο OPEN.

#CelebrityTravel #OPENtv

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING