Connect with us

Web Tech & Business

Πως το να αφαιρέσετε το παλιό περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας μπορεί να βελτιώσει την επισκεψιμότητα της!
Σκέφτεστε ποτέ το Google Panda; Ακούγεται λίγο άκαιρο το να μιλάμε ακόμα για αυτό, εφόσον έχει κλείσει περίπου πέντε χρόνια λειτουργίας. Αλλά αυτή η υπηρεσία, η οποία αδίστακτα ψάχνει το διαδίκτυο για σελίδες που δεν ανταποκρίνονται στις ποιοτικές της προδιαγραφές  και τιμωρεί τις ιστοσελίδες που κρίνει ότι δεν τις πληρούν, είναι ακόμα άξια συζήτησης. Ο λόγος; Ακόμα βλάπτει τις ιστοσελίδες. Μπορεί το Panda να ενσωματώθηκε στον βασικό αλγόριθμο της Google, αλλά οι περιστασιακές ενημερώσεις του Panda ακόμα συμβαίνουν… περιστασιακά. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου της VNGroup Digital Marketing>>

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Web Tech & Business

Η Office Line μοναδικός JumpStart Microsoft 365 Copilot συνεργάτης στην Ελλάδα

Με ένα σύνολο υπηρεσιών στηρίζει τους οργανισμούς στην AI μετάβαση

Η Office Line Α.Ε., αναγνωρισμένη ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι είναι ο πρώτος και μοναδικός συνεργάτης της Microsoft στην Ελλάδα που έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα JumpStart Microsoft 365 Copilot, το οποίο προσφέρει πρόωρη πρόσβαση και τεχνογνωσία στο νέο εργαλείο AI της Microsoft που βοηθά τους χρήστες να αυξήσουν τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις δεξιότητές τους.

Με την υποστήριξη της Office Line, οι οργανισμοί που επιδιώκουν να επενδύσουν στο Generative AI, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Copilot, να λάβουν εξειδικευμένη καθοδήγηση και κατάρτιση για την εγκατάσταση και τη χρήση του εργαλείου, να λύσουν τυχόν απορίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση του Copilot για τις ανάγκες τους και να ανακαλύψουν έμπρακτα την επιχειρησιακή αξία της επένδυσής τους.

Ειδικότερα, η Office Line, έχει σχεδιάσει και επενδύσει σε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υιοθέτησης του Microsoft 365 Copilot,  η οποία αποτελείται από 4 στάδια: στηρίζει τους οργανισμούς στον εντοπισμό των περιπτώσεων χρήσης που θα προσφέρουν αξία στη λειτουργία τους, κατανοεί το βαθμό ετοιμότητας του περιβάλλοντός για την ενεργοποίησή της λύσης, υλοποιεί τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, με έμφαση στην ασφάλεια και την κανονιστική συμμόρφωση και, τέλος, με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, οδηγεί τους οργανισμούς στην υιοθέτηση της λύσης από τους εργαζομένους τους, που θα τους επιτρέψουν να επιτύχουν υψηλή παραγωγικότητα και μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής τους. Η συμμετοχή της Office Line στο πρόγραμμα JumpStart Microsoft 365 Copilot αποδεικνύει ότι διαθέτει την τεχνογνωσία, τη μεθοδολογία και τις βέλτιστες πρακτικές που απαιτούνται για την επιτυχή υλοποίηση των στόχων των οργανισμών.

Ο κ. Βασίλης Παπούλιας, CΟO της Office Line, δήλωσε: «Το AI ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και να δημιουργήσει ευκαιρίες στο επιχειρείν. Επενδύουμε στο να υποστηρίζουμε τους οργανισμούς να αξιοποιήσουν πλήρως τα οφέλη του AI, δημιουργώντας πρώτοι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υιοθέτησης του Microsoft Copilot. Η Office Line είναι εδώ, πάντα πρώτη και έτοιμη, για να οδηγήσει τους οργανισμούς κάθε μεγέθους στο συναρπαστικό ταξίδι του AI transformation».

Η Office Line, η οποία έχει βραβευτεί ως Partner of the Year της Microsoft για την Ελλάδα για τέσσερα συνεχόμενα έτη (2019-2022), είναι πλέον ο πρώτος και μοναδικός JumpStart Microsoft 365 Copilot συνεργάτης στην Ελλάδα -και ανάμεσα σε επιλεγμένους μεγάλους ICT κολοσσούς σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο- καθώς έχει αποδείξει την εμπειρία, την εξειδίκευση και την καινοτομία της στον τομέα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και της cloud υποδομής και είναι έτοιμη να προσφέρει υπεραξία και στον τομέα του Generative AI.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα JumpStart Microsoft 365 Copilot και τις υπηρεσίες της Office Line, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα (https://officeline.gr/microsoft-co-pilot/) ή να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων στο sales@officeline.gr. Η Office Line είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα οφέλη του AI στην επιχείρησή σας!

 

Λίγα λόγια για την Office Line

Η Office Line A.E είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και διανύει 27 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, ενώ βραβεύτηκε για 4η συνεχόμενη φορά από τη Microsoft ως Country Partner Of The Year 2022, καθώς κατέχει αντίστοιχη αναγνώριση ως Partner Of The Year 2021, 2020 & 2019.  Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, διακρίνεται για την πληθώρα πιστοποιήσεων με 5 Microsoft designations, όντας παράλληλα ο πρώτος Microsoft Fast Track Ready Partner για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, κατέχει 8 Microsoft Specializations για τη βαθιά και εκτεταμένη τεχνογνωσία της σε τεχνολογίες Microsoft και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και κατά ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών στην παγκόσμια αγορά, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:

  • Modern Workplace
  • Cloud Infra & Apps
  • Data Solutions & Services
  • Cyber Security 
  • Adoption & Change

Συνδεθείτε με την Office Line:

Facebook LinkedIn YouTube

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Office Line μπορείτε να καλείτε τον κ. Γιώργο Γεωργατζή, Head of Marketing & Communication, τηλ: 210.9760200, email: ggeorgatzis@officeline.gr, www.officeline.gr

 

Continue Reading

Web Tech & Business

INNOVATHENS Free Workshops – Οκτώβριος 2020

Τι είναι η “Στρατηγική γαλάζιου ωκεανού”; Έχεις ακούσει για τη “μακριά ουρά” ή το “δίκτυο 2.0”; Είναι η επικοινωνία… τέχνη; Πώς προωθούμε αποτελεσματικά ένα προϊόν ή μια υπηρεσία; Όλες οι απαντήσεις τις έχουμε στο INNOVATHENS!

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, επιστρέφει φέτος το φθινόπωρο με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες! Μαζί με το INNOVATHENS Academy και τα απογευματινά INNOVATHENS Workshops που έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, επιστρέφουν, τόσο από τον φυσικό χώρο του INNOVATHENS όσο και μέσω live streaming, τα Free Workshops.

Την εισήγηση των εργαστηρίων κάνει ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος.

Τι ξέρεις για την αρχή του 80:20; Μήπως οι όροι “Στρατηγική γαλάζιου ωκεανού”, “μακριά ουρά” και “δίκτυο 2:0″ σου είναι άγνωστοι; Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 12.00, μέσα από το εργαστήριο Οι 50 βασικές έννοιες του Management, γνωρίζουμε σύντομα και περιεκτικά τι είναι το σύγχρονο management, δίνοντας έμφαση στις πιο αποτελεσματικές θεωρίες marketing.

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 23 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα έχει Τεχνικές επικοινωνίας & Γλώσσα σώματος. Πιο αναλυτικά, κατανοούμε το πλαίσιο και τη δυναμική της επικοινωνίας στο χώρο εργασίας και αντιλαμβανόμαστε τη γλώσσα που “μιλάει” το σώμα μας, ανακαλύπτοντας παράλληλα τεχνικές για αποτελεσματικότερη επικοινωνία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Την τελευταία Παρασκευή του Οκτωβρίου, και συγκεκριμένα στις 30 του μήνα, μαθαίνουμε τα πάντα για το promotion! Στο workshop Τεχνικές προώθησης, μέσα από θεωρητικά μοντέλα και πρακτικά παραδείγματα, κατανοούμε την έννοια της προώθησης για το marketing, καθώς και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να κινητοποιηθεί ένας καταναλωτής να αγοράσει προϊόντα και υπηρεσίες.

Continue Reading

Web Tech & Business

4 Τρόποι να διαχειριστείτε τη φήμη του brand σας στον ψηφιακό Κόσμο
Η διαδικασία και οι προτεραιότητες της διαχείρισης φήμης αλλάζουν. Οι ιδιοκτήτες brand δεν μπορούν πλέον απλά να αγοράζουν μια καλή φήμη για την επιχείρησή τους μέσω καλά στοχευμένων διαφημίσεων και με το να καλοπιάνουν δημοσιογράφους. Το παλιό μότο “ο πελάτης είναι βασιλιάς” δεν ήταν ποτέ πιο σωστό.

Δεν ωφελεί να αποφεύγετε όλα τα σχόλια φοβούμενοι την κακή κριτική. Εάν οι ανταγωνιστές σας δέχονται κριτικές τότε το brand σας θα μείνει πίσω, εφόσον όλοι οι πελάτες θα κατακλύζουν τις επιχειρήσεις που όντως δέχονται τις κριτικές των πελατών τους. Πως πρέπει να το αντιμετωπίσετε;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου της VNGroup Digital Marketing>>

Continue Reading

Web Tech & Business

Πως θα αυξήσω γρήγορα τις πωλήσεις στο e-shop μου;Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι έτοιμο, τα προϊόντα σας σε “θέση μάχης” και ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα για να αποκτήσετε τις πρώτες σας πωλήσεις.

Πως όμως θα κάνετε τη διαφορά σε σχέση με ένα σημαντικά μεγάλο αριθμό παρόμοιων e-shop που είναι στον αέρα και προωθούν τα ίδια ή περίπου τα ίδια προϊόντα με εσάς; Πως το e-shop σας θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και θα γίνει η δική σας ηλεκτρονική κερδοφόρα επιχείρηση;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου της VNGroup Digital Marketing>>

Continue Reading

Web Tech & Business

Προσεχώς δρόμοι υψηλού IQ!

Στο Dutch Design Week στην Ολλανδία παρουσιάστηκε κάτι πραγματικά πρωτοποριακό.

Νέοι αυτοκινητόδρομοι που θα ενσωματώνουν μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες.

Οι «Εξυπνοι Αυτοκινητόδρομοι» (Smart Highways) όπως ονομάζεται το πρόγραμμα κατασκευής των νέων δρόμων κέρδισαν βραβείο καινοτομίας.

Τα σχέδια των έξυπνων αυτοκινητοδρόμων έχουν αναπτύξει οι εταιρείες Studio Roosegaarde και Heijmans Infrastructure.

Οι δρόμοι αυτοί θα ενσωματώνουν συστήματα φωτισμού, τα οποία θα μπορούν εντοπίζουν τα οχήματα που βρίσκονται πάνω τους και θα φωτίζουν τα σημεία στα οποία κινούνται.

Τις στιγμές που δεν υπάρχει κίνηση οχημάτων οι φωτισμοί θα απενεργοποιούνται ώστε να μην χρειάζεται να είναι μόνιμα αναμμένα το βράδυ τα συμβατικά φώτα των δρόμων.  Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται ενέργεια.

Οι λευκές λωρίδες και οι άλλες σημάνσεις στον δρόμο θα είναι βαμμένες με ειδικές μπογιές που θα είναι «ευαίσθητες» στις μεταβολές του καιρού και θα τις κάνουν ευδιάκριτες για τους οδηγούς στη βροχή, το χιόνι.

Στους έξυπνους αυτοκινητοδρόμους θα υπάρχουν ακόμη και ειδικές λωρίδες που θα απευθύνονται στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα οποία θα φορτίζονται αυτόματα καθώς κινούνται πάνω σε αυτές.

Continue Reading

Web Tech & Business

Τι χρησιμότητα έχει η καταχώρηση ενός site σε έναν κατάλογο ιστοσελίδων;
Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες καταλόγων sites & blogs  που συνήθως ταξινομούν τις καταχωρημένες σελίδες ανά θεματική-επαγγελματική κατηγορία.

Οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων μπορούν να καταχωρήσουν την ιστοσελίδα τους ή το προσωπικό τους ιστολόγιο. Η χρησιμότητα της αναφοράς σε κάποιο κατάλογο ιστοσελίδων είναι προφανής και έχει να κάνει με τη δημιουργία αναφορών για την ιστοσελίδα και πολλές φορές και τη δημιουργία backlinks σε τρίτες ιστοσελίδες. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου της VNGroup Digital Marketing>>

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING